If you shop at Amazon.com (for anything), use this link to support FordTaurus.net!

2005 five hundred brake light issue

Discuss anything else about the car
Post Reply
Jameserdbrink
New Member
Posts: 2
Joined: Sat Oct 29, 2016 9:10 pm
Vehicle: 2005 Ford Five Hundred Limited

2005 five hundred brake light issue

Post by Jameserdbrink » Sat Oct 29, 2016 9:19 pm

Ok so my 2005 five hundred limited with 96,000 miles has never given me an issue unitl this past week. As most already know theses cars have brain farts and forget how to use the turns signals but eventually re learn than there isnt an issue. This time, this is not the case. I have lost both right and left turn/ tail lights. Center high tail light works fine. Running lights work fine. But no turn or tail. CHECK fuse- good. CHECK bulbs- good. Not going to bother check the switch because as already stated the center high works. The front turn signals work.

Does anyone at all know anything about this issue? The right went out for a week came back on. Left went out for a week than the right went out.


warment
Regular Member
Posts: 921
Joined: Wed Aug 31, 2005 6:13 am
Location: Virginia

Re: 2005 five hundred brake light issue

Post by warment » Mon Oct 31, 2016 7:38 am

And your gauges are working as they should? Since I have owned my 2005, I have had several times where my gauges go out (I assume from a bad solder joint as mentioned in other threads)...when the gauges go out, I have no turn signals, and cruise control does not work.
2005 Ford Five Hundred SE
6-spd auto

Jameserdbrink
New Member
Posts: 2
Joined: Sat Oct 29, 2016 9:10 pm
Vehicle: 2005 Ford Five Hundred Limited

Re: 2005 five hundred brake light issue

Post by Jameserdbrink » Mon Oct 31, 2016 8:33 am

Cruise works fine. All guages work fine. I dont understand it. Im waiting to get rearended bc its my only car and broke

Post Reply